Stylingtraject

Individueel Stylingtraject  (6 maanden)

 

Voel jij dat er meer in je zit dan je nu laat zien? Ik help je graag met het bouwen van een ideale garderobe waarin je innerlijk en uiterlijk dezelfde boodschap communiceren. Je zó te kleden dat je uiterlijke presentatie matcht met wie je bent.

Als ambitieuze vrouw weet je ongetwijfeld hoe belangrijk het is om jezelf goed te kleden. Authentiek, onderscheidend in hoe je bent en wat je doet.

Maar hoe doe je dat?
Dat wil zeggen: hoe kleed je je uniek, maar blijf je toch dicht bij jezelf?
En waar let je op bij kleding kopen? Hoe breng je je figuur in balans?
Waarin onderscheid jij je nou precies? En wie ben je en wat straal je uit?

Heb jij ook dit soort vragen?
Houden die vragen je tegen?
Zorgen ze dat je minder van jezelf laat zien dan je zou willen?

Je bent niet de enige.
Bijna alle vrouwen die ik coach hebben dat.

Daarom heb ik iets bedacht.
Tijdens het stylingtraject maak jij een nieuwe start.
In vier verschillende afspraken leer ik je hoe je je authentiek én professioneel kunt kleden en hoe je je garderobe opbouwt.
Ik werk het liefst met ambitieuze vrouwen die doen wat ze het liefste doen, die werken vanuit hun hart.
Die hun persoonlijke presentatie willen versterken, maar niet weten waar ze moeten beginnen.
Terwijl ze eigenlijk wel weten dat dat zou kunnen helpen om twijfelende klanten over de streep te trekken.

Hoe zou het voor jou zijn als je in vier afspraken helder krijgt hoe je je krachtig kunt kleden, zonder overdressed te zijn?
Zo’n op en top JIJ presentatie, in outfits waarin jij je super mooi en comfortabel voelt én waarin je jouw deskundigheid laat zien?

Wat kun je verwachten?

 

Afspraak 1, online: Intakegesprek via Skype. Als na de intake blijkt dat ik je verder kan helpen en we zijn een match, gaan jij en ik samen aan de slag. Exclusief en intensief. Face to face op locatie, telefonisch of via mail.

Afspraak 2, in Barneveld: Kleur- en stijladvies. Ontdek welke kleuren, stijlen en pasvormen jou het beste staan. Waar begin je, waar moet je op letten, wat is een goede outfit die jou flatteert, hoe vind je je stijl, hoe breng je je figuur in balans, hoe kun je je zakelijk kleden en toch dicht bij jezelf blijven.

Naast basiskennis over styling krijg je persoonlijk advies aan de hand van kledingstukken die je meeneemt. Je gaat gegarandeerd met een aantal eyeopeners naar huis waarmee jij je eigen unieke styling praktisch in kunt vullen.

Na afloop ontvang je een kleurkaartje en een stijlkaartje met do’s en don’ts  passend bij jouw figuurtype. Tevens ontvang je een persoonlijk stijlverslag waarin jouw persoonlijke advies uitgebreid beschreven staat.
Tijd: 3 uur

Afspraak 3, bij jou thuis: Garderobecheck. Tijdens de garderobecheck gaan we met een frisse blik door jouw garderobe. Ik help je eenheid te creëren in kleur en stijl. We bekijken samen welke kleding je geweldig staat en wat je beter niet meer kunt dragen. En door te kijken hoe je jouw kleding kunt combineren, haal je het maximale uit je garderobe. Ik leer je hoe je sets kunt maken met jouw kleding en accessoires. En natuurlijk krijg je van mij tips voor aanvullende kleding om nog meer te kunnen variëren. We maken foto’s van de gemaakte kledingsets, dat scheelt jou iedere ochtend tijd met kiezen.
Tijd: 5 uur

Afspraak 4, Amersfoort of Barneveld: Samen shoppen. Kledingadvies in praktijk. We gaan samen shoppen in het centrum van Amersfoort of Barneveld. Tijdens het shoppen gaan we aan de slag met de tips en adviezen uit de vorige afspraken. Je krijgt persoonlijk advies over de juiste pasvormen, stijlen, combineren, kleuren, collecties en winkels.
Tijd: 3 uur

Verder krijg je…

Mijn onverdeelde aandacht gedurende het hele traject. We hebben regelmatig contact tijdens deze periode. Je mag me onbeperkt mailen met vragen. Je krijgt alle tips, antwoorden, materiaal en voorbeelden die je nodig hebt.

Al mijn kennis en ervaring, breng ik met liefde aan je over.

Wat levert werken met mij op?

  • Je krijgt helderheid in waar je nu staat, waar je naar verlangt en hoe je daar werk van maakt.
  • Je wordt steviger aan de binnenkant zodat je van buiten stappen gaat zetten en gaat stralen.
  • Je weet precies wat je nu staat. Vanuit een positief zelfbeeld ga je krachtige kledingkeuzes maken.
  • Je gaat inzien welke kleding ballast is voor je garderobe, zodat je meer ruimte en focus krijgt.
  • Je krijgt inzicht in je persoonlijke kledingstijl, ontdekt het effect van kleur en stijl en hoe je die toe kunt passen.
  • Je voelt je mooi, energiek en zelfverzekerd.

En wat er ook gebeurt: je wordt geen kopie van een ander. Ooh nee. Jij bent trouw aan jezelf, aan wat jij aan wilt, aan jouw eigenheid.

Iets voor jou zo’n stylingtraject?

Ik zal eerlijk zijn: mijn coaching is alleen geschikt voor jou als jij:

Bereid bent je in te zetten voor je persoonlijke groei.
Enorm gedreven en leergierig in het leven staat.
Geen “ja-maar” mentaliteit hebt, maar open staat voor advies.
Niet alleen luistert, maar ook in actie wilt komen.
Hardop durft te twijfelen en niet bang bent voor kritische vragen.
Serieus bereid bent tijd, energie, geld en aandacht te investeren in jezelf.


Ja, je bent er klaar voor. En nu?

JA, Ik wil een intakegesprek

 

  1. Je kunt je via bovenstaande link aanmelden voor een intakegesprek. Je ontvangt dan een vragenlijst. Die vul je in en stuur je terug.
  2. Ik neem dan contact met je op en we plannen een skypecall in. Dit intakegesprek is kosteloos.
  3. We bekijken tijdens het gesprek wat jij nodig hebt. Als ik denk dat je bij een ander beter op je plek zit, hoor je dat van mij. Ik wil alleen met je werken als ik denk dat ik jou echt verder kan helpen.
  4. Als dat het geval is, krijg je van mij een persoonlijk voorstel. Hierin staat wat je tijdens de coaching kunt verwachten. Je weet dan precies welke investering van je gevraagd wordt (tijd, geld, inzet). Pas dan beslis je.

 

Wanneer moet je je vooral niet aanmelden?

Als je op zoek bent naar ‘gestyled worden volgens de laatste mode’, ben je aan het verkeerde adres. Ik ben geen kledingcoach die kleed volgens het plaatje. Ik denk wel met je mee over persoonlijke stijl en zal je begeleiden naar een persoon die er ‘staat’. Veel van mijn klanten hebben na de coaching helderheid over wat ze mooi staat en hebben stevige stappen gezet in hun persoonlijke ontwikkeling. Ik help je vooral bij het ontdekken van je pluspunten en werk te maken van je uitstraling. Zodat jij krachtige kledingkeuzes maakt voor jezelf en je beroep en vervolgens in actie komt. Je wordt steviger aan de binnenkant, zodat je buiten stappen gaat zetten. Zodat jij straalt, op een manier die bij jou past. Niet als kopie van een ander, maar als jezelf. Ook raad ik je aan je pas aan te melden als je beschikt over budget om te investeren in je eigen ontwikkeling en garderobe.

 

Wil je via mijn intensieve begeleiding kleur en vorm geven aan jezelf en je garderobe? Zodat je je op jouw unieke manier onderscheidt en écht verschil maakt. Voor je klanten en voor jezelf?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend  intakegesprek. Dan kijken we samen of dit traject bij je past.