stylingdag

stylingdag

 

Helemaal als nieuw!

Altijd al eens een metamorfose willen ondergaan? Dat kan tijdens de stylingdag! Een dag voor jezelf vol tips en persoonlijke adviezen op het gebied van haar- en kledingstyling.

 

Hoe ziet een stylingdag eruit? 

Intake voor het shoppen
Je wordt rond tien uur verwacht bij een kapsalon in Barneveld (midden Nederland ook goed bereikbaar met OV). Je hebt met Sylvia een intake voor het shopgedeelte. Uiterlijke kenmerken, persoonlijkheid en wensen dienen als uitgangspunt voor het bepalen van je nieuwe kledingstijl.

Shoppen met Syl voor de ultieme outfit
In mijn werkwijze draait het altijd om jouw persoonlijkheid, de mode wordt daaraan aangepast en niet andersom. Hierbij wordt er als eerste gekeken naar je wensen en welke kledingstijl deze het beste kan onderstrepen. Het resultaat zal een outfit zijn waar je je gegarandeerd lekker in voelt. Een dag vol advies en stylingtips (inclusief een persoonlijk stylingkaartje met tips voor jouw figuur)

Hairstyling en make-up

Na het shoppen gaan we terug naar de salon. Samen met de hairstylist bepaal je de gewenste ‘look & feel’ voor de hairstyling en make-up. De complete behandeling neemt ongeveer 4 tot maximaal 6 uur in beslag.

Je kunt bij het boeken van een stylingdag aangeven of je tussen het shoppen en de salon uitgebreid wilt lunchen of snel een broodje wilt halen bij de bakker. (Lunch is exclusief)

  • 2 uur  personal shoppen
  • Hairstyliste geeft (make-up)advies, wast, knipt en föhnt jouw haar in model
  • Inclusief koffie/thee met wat lekkers
  • Duur: dagprogramma
  • Deze dag is ook te boeken voor groepjes tot max. 4 personen

Tarieven (exclusief kleding)

1 persoon:
€ 495,- p/p (incl. 2 uur shoppen, excl. kleding)
2 – 3 personen:
€ 395,- p/p (incl. 3 uur shoppen, excl. kleding)
4 personen:
€ 345,- p/p (incl. 4 uur shoppen bij 4 personen, excl. kleding)

De tarieven zijn inclusief hairstyling, make-up en shoppen voor één set kleding per persoon. Voor particulieren is het tarief inclusief BTW, voor bedrijven en ondernemers exclusief BTW.

Wist je dat? 
Als personeelsuitje is een metamorfose/stylingdag op te geven als bedrijfskosten, de kleding zelf niet. Kosten voor personeelsuitjes vallen binnen de werkkostenregeling.