Klanten aan het woord

“Ze maakte van mijn bescheiden garderobe maar liefst 27 combinaties”

Onlangs heb ik mezelf een garderobecheck + personal shopping van Sylvia cadeau gedaan en kan dat iedereen aanraden. Het is een investering in jezelf die zich dubbel en dwars terugbetaalt. Sylvia ging als een razende door mijn kast en maakte van mijn bescheiden garderobe maar liefst 27 combinaties. Daarna zijn we de ontbrekende items voor mijn basisgarderobe gaan shoppen. Ik weet nu precies welke kleding bij mij past waardoor ik heel gericht kan shoppen. In één dag veel informatie gekregen waardoor ik ’s avonds bekaf was, maar erg blij ben met de hulp van Sylvia. Hier ga ik iedere dag plezier van hebben. Bedankt Sylvia!

“Een garderobecheck, wat een mooi cadeau!”

Garderobecheck: aanrader! Syl weet in razend tempo een chaotische kledingkast met alle kleuren en maten in een kast met alleen topstukken te veranderen! Als ik nu mijn kledingkast open doe, begint mijn dag goed omdat ik van elk kledingstuk weet dat het me staat en wat er leuk mee matcht.

Lisette Leerkes
eigenaresse Mrleerkes.nl

“Bij ons op kantoor lopen de meningen, over wat nu wel en wat niet kan nogal uiteen”

Afgelopen oktober is Sylvia bij ons op kantoor langs geweest voor een presentatie en kleuradvies.
Het was een erg gezellige avond.

Sylvia is een open en toegankelijk persoon. Haar werk is haar passie! Ze kan hier erg enthousiast over vertellen.

Op ons kantoor lopen de meningen, over wat nu wel en wat niet gepast is om naar kantoor of een afspraak aan te trekken, wat uiteen.
Tijdens de workshop ging het dan ook vooral over dit onderwerp.
Welke kleding kan nu wel, en wat kan niet.
In haar presentatie gaf Sylvia hier voorbeelden van. Maar ook de manier waarop je een eerste indruk maakt en hoe snel deze eerste indruk gemaakt is, kwamen aan bod. En, wat voor eerste indruk heb je zelf nagelaten bij je collega’s toen je in dienst kwam? Hoe dachten collega’s toen over je en hoe denken ze nu, nu ze je beter hebben leren kennen, over je.

Na de workshop kreeg iedere collega nog een kort kleuradvies.

Tijdens het kleuradvies merkten we de passie van Sylvia. Ze wilde ons alles vertellen en met kleurdoeken gaf ze ons advies over wat wel, en wat niet te doen. Ook kregen we allemaal een kleurenkaartje mee.

Sylvia, bedankt voor de leuke en leerzame avond!

Namens iedereen van
To Count On Accountants & Belastingadviseurs, Veenendaal

Tessa ten Brinke

“gemakkelijk combinaties kan maken en beter kleding kan kiezen die me mooi staat én waarin ik me lekker voel”

Ik ben onlangs een dag bij Sylvia geweest voor een persoonlijk kleur & kledingadvies. Ik weet nu precies welke kleding bij mij past – zowel zakelijk als privé – waardoor ik heel gericht kan shoppen. Dat bespaart veel tijd en geld . Sylvia heeft mij laten zien en uitgelegd wat voor effect bepaalde kleuren bij mij hebben. Soms was ik echt verrast welke kleuren mij mooi staan. Zo leuk! Ook heeft ze mijn figuur geanalyseerd en geadviseerd welke kleding goed bij mijn figuur en persoonlijkheid past. Door bijvoorbeeld verschillende soorten kragen te laten zien kon ik goed zien wat mij mooi stond. Echt verhelderend! Het was een gezellige en vooral leerzame middag. Ze heeft veel uitgelegd, waardoor ik gemakkelijk combinaties kan maken en beter kleding kan kiezen die me mooi staat én waarin ik me lekker voel. Super bedankt Sylvia!

Elly de Snoo

“Het ‘aha-moment’ kwam bij het omdraaien van de briefjes”

Ik vond de sessie verhelderend, het gaf mij de bevestiging van wat ik al wist: dat ik naar m’n gevoel moet luisteren en dat ik veel beslissing neem uit mijn gevoel.
Door de sessie heb ik geleerd er ook echt even bij stil te staan en te voelen of iets echt goed voelt of juist niet. (meer…)

Colinda Van de Glind - Noorlander

“Ik voelde mijn zelfvertrouwen groeien”

Met meerdere vragen kwam ik bij Sylvia aan. Het waren zaken waar ik steeds tegenaan liep, en die ik aan mijzelf wilde veranderen. Ik was de richting kwijt die ik op wilde met mijn werk en met mijzelf. Ik wilde zo vaak roepen naar de buitenwereld: ‘Joehoe, hier ben ik!’ (meer…)

Joliene Lugtigheid
Communicatie medewerker BCA

“Zelfs tips over schoenen, bril en kapsel gekregen”

Al een hele tijd wilde ik een stijladvies doen en nu was het dan eindelijk zover. Een echte aanrader voor iedereen. Ik heb ontzettend veel geleerd! Een ander ziet toch beter welk figuur en pluspunten je hebt en kijkt ook minder kritisch ;-). Al eerder heb ik een keer een kleuradvies gedaan en samen met dit stijladvies is dat heel efficiënt shoppen. Vooral het overzicht met welke kragen bij mij passen vond ik heel nuttig. Maar ook welk model en lengte jasjes, broek, rok en jurk het beste staan. Zelfs tips over schoenen, bril en kapsel gekregen. Ook veel geleerd over het effect en de keuze in verschillende stoffen voor jasjes. Het was een ontzettend leerzame ochtend met heel veel informatie dat wel even moest bezinken, maar bovenal was het een ontzettend leuke ochtend wat iedereen zichzelf eens cadeau zou moeten doen.

Maaike
Beleidsmedewerker onderwijsinstelling

“Verrassend Leuk, leerzaam & levenslang”

In een informele setting was het heerlijk om met prachtige doeken in bijna alle kleuren die je maar kunt bedenken er eens rustig voor te gaan zitten. Sylvia gaf goede feedback en deed zonder oordeel suggesties. Ze nodigde me uit om geheel vrijblijvend nieuwe kleuren of combinaties uit te proberen. (meer…)

Agnès de Wolf
eigenaar B&B Suite | Heritage Home in Leiden

“Dit scheelt mij een hoop tijd bij het shoppen ;-)”

Wat een aanrader een kleur- en stijladvies bij Sylvia. De voorbereiding is heel grondig en persoonlijk, er wordt echt gekeken naar wie je bent, wat je leuk vindt, wat bij je past, ook haar en make up tips waren zeer bruikbaar. Zo ontzettend leuk om eens goed te kijken welke kleuren jezelf goed staan, en je laten stralen.
Ontzettend handig om te weten welke kleuren minder mooi staan. Dit scheelt mij een hoop tijd bij het shoppen 😉
Mijn kleurkaartje gaat altijd mee. Het shoppen wordt zo een stuk gemakkelijker, want je weet waar je moet zoeken.
Het stijladvies heeft me zo veel inzichten gegeven. Het begon direct met een hele reeks tips die goed toe te passen zijn. Ik heb geleerd en gezien welke stoffen, modellen, kragen, lengtes en prints mij het mooiste staan. Bedankt voor de leuke en leerzame ochtend!

Carolien van Meerten
Forever Business owner

“Eindelijk kan ik snel zien welke kleding ik in mijn kast heb hangen”

Na een goed kleuradvies merkte ik al snel kleding uit mijn kast te pakken die binnen mijn ‘kleuren’ vallen. Tijd dus om nu mijn kledingkast ‘kleur-proof’ te maken. Eindelijk eens afscheid nemen van de kleding uit mijn studententijd en orde scheppen in de chaos! (meer…)

Laura Veltman
medewerker Burgerzaken

“Daarbij worstelde ik met de vraag wat voor zomerse kleren ik aan kon doen die ook nog geschikt waren voor het werk”

Kort geleden heb ik Sylvia gevraagd om mijn kledingkast eens door te spitten. Door de bomen zag ik het bos niet meer. Ik was op zoek naar kleur en was doorgeslagen in kleuren, motieven en prints. Daarbij worstelde ik met de vraag wat voor zomerse kleren (meer…)

Marrit van Exel
Senior HR Business Partner

“Mijn insteek was om naast mijn sportieve uitstraling ook mijn vrouwelijke (en zakelijke) kant meer te kunnen benadrukken”

Na deelname aan een workshop ‘sollicitatietraining’ was een bezoek aan Sylvia een logische vervolgstap. Mijn insteek was om naast mijn sportieve uitstraling ook mijn vrouwelijke (en zakelijke) kant meer te kunnen benadrukken.  (meer…)

Erna Hagen

“Omdat ik zelf zo zoekende ben naar mijn stijl”

Super leuk van mijn moeder een cadeaubon gekregen voor een kleur en stijladvies bij Sylvia. Vooraf een beetje spannend, wat zal ze gaan zeggen? Doe ik het wel goed? Of zit ik er compleet naast? Omdat ik zelf zo zoekende ben naar mijn stijl; (meer…)

Linda Zwanenburg
HR officer afd. personeelszaken

“En mede daardoor zit ik beter in m’n vel en word ik zelfverzekerder.”

De aanleiding voor mijn aanvraag voor professioneel advies was vooral dat ik vast geroest zat aan een vast patroon met standaard kleuren; zwart, blauw en bruin.
Na de kleuranalyse blijkt dat deze kleuren me te hard staan, (meer…)

Joke Bruins

“Het kleur en stylingsadvies, is een cadeau dat ik mijzelf gegund heb in de nieuwe levensfase waarin ik mij bevind.”

Ik had een verkort kleuradvies van Sylvia gekregen via een actie bij Achmea. En dat smaakte naar meer!
Op 10 maart heb ik een afspraak gemaakt voor een uitgebreid kleur en stylingsadvies. Sylvia is een prettige en spontane vrouw, die een sfeer schept (meer…)

Madeleine van der Ende
Coach

“Ik zág gewoon mijn gezicht veranderen”

Ik kan er heel kort over zijn namelijk: ik vond het écht gewéldig !! Ik was er altijd van overtuigd dat felle kleuren… mijn kleuren waren.Knal rood of fel paars etc. Ook zwart is altijd mijn favoriete “kleur “. Zwart had voor mij niks te maken met een “veilige kleur “, maar (meer…)

Selma Dijkhuizen

“Het is heel praktisch en direct toepasbaar!”

Wat heb ik genoten van de combinatie van een kleuradvies door Sylvia met een knip/kleurbehandeling door Sab Kappers.
Sylvia is een vakkundig kleur- en stijlexpert. En door haar enthousiasme en spontaniteit voel je je snel op je gemak. En het klopt. Door zo’n kleuradvies ga je anders naar je kleding kijken! (meer…)

Jantine van den Top
Eigenaresse Topontwerper

“Geleerd: sommige modetrends zullen niet bij je figuur passen en moet je aan je voorbij laten gaan”

Samen met mijn moeder hebben we een stijl -en kleuradvies ‘gekregen’ van Sylvia. Het was een verhelderende en leuke dag! Sylvia is enthousiast en vriendelijk, het plezier en passie voor haar vak straalt er vanaf, en je voelt je meteen op je gemak bij haar.
We wisten niet goed wat we konden verwachten en waren uiteraard ook stiekem een beetje bang dat we onze hele garderobe de deur uit konden doen. Gelukkig mochten de meeste items in de kast blijven liggen.  (meer…)

Liesbeth Vreman & Marlies Vreman

“Wat de juiste kleurnuances en kleuraccenten met je gezicht en uitstraling doen, vond ik echt verbazingwekkend”

GENOTEN met hoofdletters heb ik vanmorgen. Je bent hartelijk, gewoon jezelf en wist me daarmee meteen helemaal op m’n gemak te stellen. Een open gesprek dat veel dieper ging dan de kleur aan de buitenkant was ’t gevolg. Dat vond ik echt TOP! Maar ook de kleurnanalyse was ’n (meer…)

Sonja van Kruistum
Docent Engels

“Ik ga nu toch met een andere kijk de winkels in”

Voor mijn verjaardag had ik van mijn kinderen en kleinkinderen een cadeaubon van SylforStyle gekregen, waar ik heel blij van werd.
Voor mij was de keuze kleur of style advies best een beetje moeilijk, want ik wilde eigenlijk van alles wel kleur, stijl  en advies over mijn figuurtype.  (meer…)

Ria Veenendaal

“De kleurenkaart, die ik kreeg ter ondersteuning bij het shoppen is een prettig houvast!”

Voor kleur- en stijladvies bij Sylvia geweest. Wat een fijne, verzorgde en gezellige ochtend was dat! Met mijn bleke huid en donkere haar is het altijd een opgave om kleding uit te zoeken die me opfleurt in plaats van nog bleker maakt. Bij Sylvia kreeg ik duidelijke handvatten (meer…)

Eveline Ruitenberg
eigenaresse KinderenBeterBegrijpen.nl

“Een kleuradvies is een super leuk cadeau voor vriendin of zus!”

Een kleuradvies is een super leuk cadeau voor vriendin of zus! Ikzelf heb mijn zusje erg blij gemaakt met een kleuradvies van Sylforstyle. Sylvia geeft je echt maximale aandacht en laat jezelf ontdekken welke kleuren je goed staan en wat kleuren met je doen. Super gezellig bovendien en je gaat echt anders de deur weer uit. Voortaan niet meer shoppen zonder de persoonlijke kleurenkaart!

Tianne van Woudenberg
eigenaresse Meet & Discover Amersfoort

“Kleding kan een positief effect hebben in het overtuigend brengen van een advies”

Ik speelde al langer met het idee om hulp in te schakelen wat betreft mijn kledingkeuze. Elke keer die twijfel in winkels en soms behoorlijke miskopen. Wat maakt het verschil dat je er soms geweldig uit ziet door kleding en andere keren totaal niet? Welke kleur past het beste bij mij? (meer…)

Nelleke Brekelmans
P & O adviseur

“Het mooiste vind ik toch dat je me hebt laten ‘zien en voelen’ welke kleuren bij me passen”

Heb al twee keer geshopt met mijn kleurenkaart, wat ben ik er blij mee! Het mooiste vind ik toch dat je me hebt laten ‘zien en voelen’ welke kleuren bij me passen, en me vervolgens ook heel duidelijk hebt uitgelegd welke kleuren dat zijn. Zodat ik zonder de kleurenkaart nu al naar de ‘goede’ kledingstukken loop. (meer…)

Annet Koenders
Eigenaresse Yoga Studio Nieuwegein

“Ik ga deze week m`n kledingkast grondig doorspitten en een grote opruiming houden”

Wat was super vandaag. Ik vond het hartstikke leuk!
Zoveel gezien en gehoord, onderweg naar huis veel om te overdenken.
Ik word helemaal blij van je tips en opmerkingen, ga deze week m`n kledingkast grondig doorspitten en een grote opruiming houden.
Ik vond je een lief en enthousiast mens, dank je wel!

Eveline Jansen

“Er zaten kleuren bij die we zelf voorbij zouden lopen”

Patricia en ik kijken terug op een zeer geslaagde dag. Het was supergezellig bij je en je adviezen, daar hebben we wat aan!
Er zaten kleuren bij die we zelf voorbij zouden lopen, maar wat staan ze goed. We zijn ’s middags gelijk gaan shoppen in
Barneveld en hebben al wat aangeschaft in de “gewaagde”kleuren LEUK! Nooit gedacht, maar kleur maakt het verschil.
Mijn vriendin is zo nieuwsgierig geworden en aangestoken door mij haha, dat ze waarschijnlijk ook wil samen met haar
dochter.

Fien Koppenhol & Patricia Poldervaart

“Geen dure missers meer die mij niet flatteren of ongedragen in mijn kast hangen”

Ik heb onlangs mezelf een VIP-dag + garderobe-check van Sylvia cadeau gedaan en kan dat iedereen aanraden. Het is een investering in jezelf die zich dubbel en dwars terugbetaalt. Ik weet nu precies welke kleding bij mij past – zowel zakelijk als privé – (meer…)

Saskia Broman
eigenaresse Comcredo marketingcommunicatie

“Na de workshop hebben we allebei een ‘nieuwe zwarte kleur’ ontdekt”

Afgelopen najaar hebben mijn zus en ik een kleur- en stijladvies van Syl gekregen. (Cadeau van mijn zus aan mij, voor mijn 40e én je bent nooit te oud om nog wat te leren). Beiden dragen we zoveel zakelijk als privé, casual en zakelijke kleding door elkaar. Waarbij we makkelijk kiezen, of eigenlijk (meer…)

Erna en Nienke Jansen

“Ook geadviseerd een andere haarkleur te nemen”

Wat een eyeopener wat kleuren met je kunnen doen. Je liet dit goed zien. Hier ben ik me nooit zo bewust van geweest maar met de juiste kleur veranderd ook de kleur van de huid. Met het stijladvies is me duidelijk geworden wat ik beter wel en niet kan dragen omdat het kleiner of juist groter maakt en wanneer mijn figuur beter uitkomt. (meer…)

Ank Lukkezen
coach - Lifestyle For All

“Ik heb nooit geweten dat kleuren zoveel over je karakter zeggen”

Afgelopen zaterdag bij Syl for Style een Stijladvies laten maken en Colour Coaching consult gekregen.
Wat een bijzondere ervaring was dat! Ik heb nooit geweten dat kleuren zoveel over je karakter zeggen. De drie kleuren die je koos weerspiegelden hoe je je zelf ziet, hoe (meer…)

Annemiek Boxtart
eigenaresse The Natural Company

“We zijn er echt van overtuigd dat we hier veel aan hebben gehad”

Wat een leuke dag bij je thuis. Het advies voor kleur en kleding wat je gaf aan ons was erg leuk.
Je nam echt de tijd, en zijn veel wijzer geworden. We weten nu welke kleuren bij ons passen en hoe we het beste onze kleding naar ons figuur kunnen aantrekken. Het was heel gemoedelijk. We zijn er echt van overtuigd dat we hier veel aan hebben gehad. Wij willen je bij deze
erg bedanken voor het goede fijne advies en je gastvrijheid, het was top.
Heel veel groetjes Gemma en Ellen!!!

Ellen Goorhuis & Gemma Harmsen