personal shoppen

Leer effectief en snel shoppen zonder miskopen met mijn hulp ga je shoppen weer leuk vinden

IMG_8783 (2)IMG_8785 (2)IMG_8713 (2)

 

 

 

 

 

 

Herken je dit?

 • Je gaat graag winkelen maar ziet door de bomen het bos niet meer?
 • Je hebt binnenkort een belangrijke afspraak of een leuk feestje en weet niet wat te dragen?
 • Je koopt vaak hetzelfde en zou je wel eens iets anders willen?
 • Je twijfelt vaak in de paskamer en komt uiteindelijk met lege handen of een miskoop thuis?

 

Hoe werkt een shopsessie?

Tijdens een intakegesprek bespreken we je wensen, je kledingstijl en je budget. Aan de hand van jouw intakeformulier zoek ik een paar winkels voor je uit waar we de juiste kleding voor jou gaan shoppen in een stad naar keuze. Daarna gaan we op pad. Tijdens het shoppen geef ik je stijladvies op maat over welke stijl het beste past bij jouw figuur, persoonlijkheid  en gewenste uitstraling.  Samen shoppen is heel effectief. Je investeert één keer tijd en zult daar heel lang plezier van beleven. Gegarandeerd dat jij naar huis gaat met aankopen die je zelf nooit uit het rek had gehaald, maar die helemaal bij je passen, onderling te combineren zijn en waar je super blij mee bent!

 

“Ik heb onlangs mezelf een Stylingdag (incl. shoppen) + Garderobecheck van Sylvia cadeau gedaan en kan dat iedereen aanraden. Het is een investering in jezelf die zich dubbel en dwars terugbetaalt. Ik weet nu precies welke kleding bij mij past – zowel zakelijk als privé – waardoor ik heel gericht kan shoppen. Dat bespaart veel tijd en geld. Geen dure missers meer die mij niet flatteren of ongedragen in mijn kast hangen. Geen overvolle kledingkast en toch het gevoel hebben dat je niks hebt om aan te trekken. Samen met Sylvia heb ik mijn kast opgeschoond. Ik kan nu snel vinden wat ik zoek en met minder kleding betere combinaties maken. Daar heb ik elke dag plezier van!”

– Saskia Broman –

 

Het resultaat:

 • Je bent een ervaring rijker omdat je weet waar je op moet letten als je zelf gaat shoppen. Hiermee bespaar je tijd, geld én miskopen.
 • Een kast vol nieuwe kledingstukken die jou zelfverzekerd maken, waarin jij je op en top JIJ voelt.
 • Jij hebt een kast vol met kleding die je ook daadwerkelijk draagt, met stukken die onderling oneindig te combineren zijn.
 • Je hebt inspiratie in de vorm van foto’s, zodat je elke dag relaxed en zelfverzekerd kunt beginnen.

Personal shoppen:

 • Duurt 2 uur of langer (hangt af van de wensen)
 • Personal shoppen kan gecombineerd worden met een Kleur- en Stijladvies of een garderobecheck.
 • Kan in Barneveld of locatie naar keuze
 • Tip! Het is ook mogelijk om een gezamenlijke shopsessie met bijvoorbeeld een vriendin, je moeder of je buurvrouw in te plannen. Voordeel is dat je de kosten kunt delen.

Investering  € 250,-  voor 2 uur personal shoppen [incl. BTW voor particulieren, excl. BTW voor ondernemers. Exclusief parkeer- & reiskosten € 0,30 per km]
Tijd Vanaf 2 uur te boeken  [ieder extra uur € 95,-]
Locatie Op locatie

 

Ja, ik wil shoppen met Syl.